Fall on my mind

 
Jag vet vad jag skrev om leo MEN det var innan jag fick syn på den här väskan! Skulle gärna lägga vantarna på Malins vantar också, höhö. (Allt från hm)
Nu ska jag fortsätta teckan robotmän och drunkna i nysläppta album!

3.1 leo


Style.com
Lovade mig själv att inte haka på leotrenden (igen) men om jag skulle göra det så vill jag göra det på Philip Lims vis. Med andra ord, inget leo på mig!

I veckan

Har shoppat och fyllt år (grattis mig!). Hämtade ut mina bonitashorts för några timmar som blev min födelsedagspresent till mig själv, höhö och idag fick jag också en eftersläntar-present av familjen, boken om hur Hawaii uppstod, ca 921 sidor på engelska. Jag har ca tre och en halv månad på mig och absolut ingen tid över men jag ska läsa den, om jag så ska göra det på stranden på Oahu och Maui!!
På tal om Hawaii, nu ska jag åka till Anna och smida ännu mer planer. Sen ska jag ta igen förlorad sömn från inatt och ladda om för morgondagen, trevlig helg!
 

2 cool for school

Det hade jag definitivt varit i den outfiten, idag var alltså första dagen i skolan, bara 2 och ett halvt år kvar. Pjuh. Spännande och kul men jisses vad trött jag är! 

Nukles


Som vanligt har jag hängt upp mig på ett iphoneskal som jag inte kan få tag på! Vill ha ett som jag kan stoppa in mina fingrar i som på bilden. Någon som vet var jag kan få tag på ett?

RSS 2.0