aloha

Oj, vad tiden gick! Dagar, veckor har passerat utan att jag riktigt hängt med. Har förmodligen haft bästa sommaren någonsin och än är den inte slut!
Ville visa er min nya tischa som blivit en riktigt favorit och som redan varit med på ett och annat äventyr, ca 2 veckor gammal. Köpte den som inspiration för min (förhoppningsvis) kommande Hawaiiresa. Så alla tips är välkomna! Alohalohiloha!

safari

Style.com/ Tommy Ton
Morron! Börjar dagen med lite inspirationspics. Safaripaletten är grejen, i mitt huvud föreställer jag mig plagg i militärgrönt och beige. Och camouflage i lagom dos. Nästa gång jag får vägarna förbi stan ska jag haffa ett camoflaugetyg jag spanade in sist och slänga ihop nåt. Är även sjukt sugen på att sticka en ny tröja som blir klar lagom till sensommaren. Färgpaletten är given men inte formen, än. Är fortfarande på inspirationsstadiet när det gäller den där alltså.
Nu, wörki och sen hemligt projekt, igen.

on the seaside

Summer starts here / Linne Hndmade / Avklippta shorts Whyred / Nitarmband Hndmade
Här får ni en ordentlig titt på mitt svarta bf linne, sittandes på Olivia. Om ni är sugna på ett kan ni antingen kommentera inlägget eller maila [email protected].
Bilderna på det vita linnet får ni vänta på tills nästa lediga dag (måndag). Hej!

Fake it

Så nära lösnaglar jag kommer, grymt va!?

Details

1. Färgglatt niatarmband som jag gjorde i sällskap med Penny / 2. Mina favvoglasögon just nu / 3. Armbandet, igen och skjortan jag skrynklade ihop och blekte.
 
Ja, Olivia såg ut som mig i måndags alltså. På lördag är jag ledig, då kommer (förhoppningsvis) slutresultatet upp här, är jättenöjd med bilderna så det ska bli roligt att få visa upp de för er, var ju ett tag sedan nu...
På tal om något annat, hittade sjukt coola smycken i grannbutiken idag, någon som kan gissa vad? Ni som följer mig på instagram (malinchedstrom) kan fuska!

Behind the scenes

Igår blev det äntligen av, fotningen med Olivia. Efter jobbet promenerade vi upp till klipporna vid Sea Lodge och satte igång. Fulade oss lite och avrundade med en öl på Surfers Inn. Resultatet dyker upp så fort jag får tid att sätta mig och pyssla ihop bilderna, men som alltid, snarast! 

Sneek a Peak

Tröja, Peak performance, Shorts, avklippta Calvin Klein
Spanade in den här stickade goingen under inventeringen på Peak för några veckor sedan. I söndags var jag där och haffade den, sjukt nöjd med både servicen av denna bruden, tröjan och priset!
 Idag är jag ledig och det har varit helt underbart och välbehövligt. Efter en lugn och behaglig morgon/förmiddag drog jag på mig PWstassen och gick vägen om båtvarvet ner till Mormor och morbror, där fick jag fika och låna med mig ett strykjärn. Perfekt för eftermiddagens projekt!
Och ikväll ska jag ut en sväng eftersom jag får finbesök av Jess och Simpa, underbara dag!
 

hung up

 
Hej! Det har varit en intensiv vecka, därför ni inte sett röken av mig här och jag ber sjukt mycket om ursäkt för det. Jobbdagarna har blivit längre och utgångarna fler, hehe.
Men vad jag egentligen ville säga var att igår så var jag och mamma iväg en sväng och kollade i affärer och då hittade jag flera kopior av Isabel Marant sneakers, bl.a från Vagabond och bullboxer. För en gångs skull så följer jag strömmen och MÅSTE HA men jag vill nog ändå vänta på fler färgsättningar som jag vet kommer komma från Vagabond till hösten. Om ni hittar någon annan grym budgetvariant någonstans så skulle jag bli överlycklig om ni hojtar till, tack.
         
the real deal!

RSS 2.0