still going blue

Skjorta HM/ Tröja Peak/ Armband Childhood och det andra har jag gjort.
Blått på blått är min favorit just nu och jag dror att det hela började i samband med att jag gjorde den här. Därför slängde jag ihop ett armband imorse (efter att jag bakat scones och gjort smothie) av resterna från min blåa (bland andra färger) mössa. Nu ska jag sätta igång med något annat, gissa med vad!?

leftovers

Som ni vet så tillverkade jag mitt egna garn i förra veckan och av det stickade jag en skidmössa (nu råkar det vara så att jag har hjälm när jag åker skidor men jag vill ha något att sätta på huvudet när hjälmen är av). Mössan stickad på rundsticka och av det överblivna garnet gjorde jag en tofs. Lätt och praktiskt när man har massa uddagarner hemma och vill göra något personligt och unikt. Jag blandade hejvilt mellan material, tjocklekar och färger!

Blue / bleu / Blå

När jag inte varit i skolan eller på yoga idag så har jag gjort det här. Har så många udda nystan så jag bestämde mig för att göra ett eget nystan av dessa. Klippte, klippte och klippte sen knöt jag. Knöt lite till och nu är nystanet äntligen färdigt, har inte orkat sätta igång med själva stickningen än (yogan tog mina sista krafter idag). Tanken är att basen är blå med ljusgröna och svarta inslag, gillar det! Vad tror ni att det blir för någonting?

Instagram

Köpte Buddha här innan min arbetsintervju i förmiddags, tänkte att han skulle ge mig lite tur. Idag eller imorgon får jag reda på vilken effekt Buddha hade, kanske åker han ut... men för tillfället står han såhär fint i mitt fönster. (För er som vill följa mig på Instagram så är namnet Malinchedstrom, försöker lägga upp bilder varje dag.)
Håll tummar och tår för mig!

Minikollektion s/s 2012


Bilder/ Oraclefox, style.com och 5inchandup.
Att sy en minikollektion står med på 2012-listan och det är även nästa projekt. Än så länge är jag bara på inspirationsstadiet och bilderna ovan hittar ni i min inspirationsmapp. Det jag försöker göra just nu är att skapa mig en klarare bild av vad jag exakt vill göra och samtidigt kolla in vad som finns i tygaffärerna. Är som ni vet besatt av färg och mönster och min minikollektion kommer innehålla både och!

Charity

Min tolkning av exotiskt, afrikanska damer, flätor och leo! Vet inte exakt hur mycket pengar tjejerna fick ihop till barnhemmet de ska jobba på men inträdet var 150 och shottarna kostade 20 kr (sänktes senare till 10 kr). Snacka om att kunna festa med bra samvete. Avslutade kvällen på Olivedalsgatan med ett annat gott gäng där vi lekte charader och skrattade oss hesa in på morgonkvisten.

Tema: exotiskt

Imorgon ska jag på en exotisk välgörenhetsmiddag där man ska vara exotiskt klädd... Tror att jag tillslut har hittat den perfekta klänningen för jobbet (i mammas garderob). En vän ska åka iväg och volontärarbeta i Tanzania, tyckte därför det var passande att klä mig i afrikanska kvinnor. I dörren får alla betala 150 kr, dessa går oavkortat till stället de ska jobba på. Bra initativ!

Bunny Jacket

Om ca 2 och en halv månader åker jag till Zermatt, igen. Då vill jag svischa fram i den här från Peak! Skulle ha kommit på det tidigare så att den hade kunnat komma med tomten...

Navajo

Mina byxor har dykt upp lite varstans, bl.a. här och här! Älskar att se hur olika personer stylar samma plagg, här i höstig och somrig outfit. Jag hade Chewbacca (min pälsjacka) till mina i lördags och genast var det vinterbrallor!

Colour your world


Let's colour

Jag har dille på mönstrat och färg! Jag har på något sätt hamnat i otakt med det svenska vädret, ute faller den första (!) snön och jag kan inte sluta tänka mönstrat och färgglatt.
Förbereder inför min presentation imorgon om den här kavajen, till och med den blir färgglad, whats up with that?

Girls night out

Anna i min julklänning, jag i mina mönstrade byxor och Josse i min paljetttröja.
Efter en dag på gymmet belönade vi oss med dans in på småtimmarna och såhär såg det alltså ut. Nu ska jag byta klackarna mot ridskorna, up we go!

change your perspective

Done! Ett klotter av text, ugglor, världskartan m.m. Själva utförandet var inte det allra viktigaste för mig, utan tavlans olika delar och vad de står för, vart i livet jag var när jag gjorde den och vart jag är påväg. Förhoppningsvis blir den något jag bär med mig länge, att måla och skapa är verkligen terapi och det är precis vad jag behöver den här helgen!

No more nightmares

Drömfångaren ska fånga mina mardrömmar i fortsättningen. Tavlan bärjar ta sig, halvfärdig kan man säga.
Idag har jag en ta hand om mig själv dag och ska därför snart joina Joss på gymmet och avrunda med en solning, ikväll blir det knytkalas och spelkväll hos favoritparet!

The owls are not what they seem

Kickade igång det här projektet idag som belöning efter att jag skickat in min uppsats. Blev inspirerad när vi gjorde Annas juklapp plus att det blev färg över. Visar mer när jag kommit längre, tänkte spendera några av nattens timmar åt penseln och duken eftersom att klockan inte ringer imorgon bitti.

Crack it

Lite slitna efter nyårafton och en dag i stallet men såhär såg det ut, I cracked it!

H(appy)N(ew)Y(ear) dress

Ojojoj, först av allt, JÄTTEGOTT NYTT ÅR till alla! Såhär blev klänningen alltså tillslut, vad tycks?
Middag i goda vänners sällskap med grekisk förrätt och vit sangria, huvudrätt som inte fick klänningen att spricka (var väl inte ett problem för mig då jag gjorde passformen lös som på 20talet), mandelparfait(?) och tryffelkaka till efterätt, mmmmmmmm. Tolvslaget firade vi in på Götaplatsen med folkfest och hoppade sen in i en taxi hem till Annnnnna, igen. Tack till alla inblandade och för att ni gjorde min nyår så festlig.

RSS 2.0