Kompassen

Det var alltså här jag fotade i torsdags. Bilderna är tyvärr inte riktigt klara ännu men videon ligger ute på youtube så den får ni mer än gärna kika på. Självklart lägger jag upp bilderna så snart som möjligt!
Anlände för några timmar sedan till Lund, har hunnit slänga i mig 9 bitar sushi och lite koffein. Vädret är ingen höjdare ännu så jag och bror lyssnar på musik och hänger lite. Imorgon drar vi igång valborgsfirandet på riktigt!

Hndmade + Dr.Denim =

Tröjan har jag gjort själv / Jeans Dr. Denim
Jaha, såhär ser jag ut idag. Enkelt och bekvämt. Ska såklart ha mina fräckeconverse till senare, om det bara kan sluta spöregna någon gång. Wish me luck!

Fashion show

Bilder / Style.com
Försöker att plugga och ta tag i min inlämningsuppgift men det är för många saker som distraherar mig för tillfället, Porenza Schouler en av dem. Förutom att jag vill fortsätta på nästa sömnadsprojekt så blev jag precis ombedd att stå bakom kameran imorgon på modevisningar som min vän arrangerar. Jag tackade ja och sitter nu och kollar igenom style.com efter inspiration och ideer. Det känns lite roligare än att dyka ner tillbaka i den grekiska litteraturen... även om det också måste göras tids nog!
Och, behöver jag ens säga att de två färgglada klänningarna är mina favoriter ovan?

Wet-suit-shirt

Modell, Josefie / Foto & sömnad, Jag
Sådär då, blev en del bilder denna gången också, hehe. Josse gjorde ett toppenjobb trots skadad arm och bidrog med många roliga ideer. Jag är supernöjd både med tröjan och bilderna.
Min inspiration har varit en våtdräkt som jag senat förfinat lite med roliga detaljer och sömmar. Inviger den gör jag på valborg när det bär av till Lund!

Malinchedstrom @ Instagram

Beroendeframkallande!

Staring at the wave


Ett litet smakprov på hur det såg ut igår. Nästan alla bilder är klara nu men ni får hänga kvar tills imorgon för att se dem. Jag är sjukt nöjd och Josse, TACK för att du ställde upp med så kort varsel!

Behind the scenes

Min supermodell och jag
Från våra äventyr igår kväll. Som ni ser så är tröjan klar, det blev den igår eftermiddag. Sen blev det racer iväg till stranden med bästa vännen och nya favvotröjan. Sitter i skrivande stund och väljer och vrakar bland bilderna, vågar inte lova att de kommer upp här idag, men imorgon!

off duty

Älskar mina "nya" skor!
Hallå där! Idag bestämde vi oss för att ha stängt på bryggan så jag fick en ledig dag att göra vad jag vill med. Jag och Josse knatade runt en sväng i Bovall och avslutade med en fika hos mormor och morbror. Nu ligger vi raklånga i varsin säng och gottar med varsin bok. Det var det!

Pimp my converse

Steg 1, tvätta (så gott det går) steg 2, pimpa med nya skonsören. Lätt som en plätt!
Så det var alltså dessa jag också hämtade ut igår, limegröna skosnören. Nu ska jag förhoppningsvis inte "byta" 39or med någon annan, igen... Lite roligare, lite bättre.

sommaren räddad

Iphonebilder och vinterbleka fötter (ursäkta nakenchocken)
Sommaren är räddad! Hämtade precis ut Nellyskorna och en sak till. När jag öppnade lådan kunde jag äntligen lägga HMskorna bakom mig för dessa är sjukt nice, om inte finare till och med då remmarna är smalare och färgen perfekt. Ett tips till er, köp dem!

Surfin' girl

Hej! Mitt frukosthäng lämnade mig precis och då passar jag på att sy. Fortsätter på gult-är-fult temat i min pågående skapelse som jag för tillfället sitter i med nålar stickandes i armhålorna men det är som dem säger, vill man vara fin får man lida pin!

Gult är fult


Okej, som många andra är jag sjukt inne på färg just nu. I fredags försökte jag klicka hem godbitarna ovan från HM som belöning när alla portfolios var klara och inlämnade. Men nej, det gick ju sådär, dåligt helt enkelt. Slut. Hur som helst så kan jag inte riktigt släppa dem, förrän jag hittade dessa från Nelly och jag har ju inte riktigt firat ännu... så gult är fult, men vem bryr sig?

Rachel Rutt

Jag har gjort ett antal moodboards senaste veckorna, därav inspomanian. Rachel Rutt alltså, vilken tjaj! Nästan i klass med Kate.
Nu är det läggdags, jag är hungrig och inte trött alls men imorgon har jag för många moment som ska avslutas (och påbörjas!) så jag måste sova lite innan det är dags att gå upp igen. Natti!

I love you!

Kate, du är min idol!
Jag ber jättemycket om ursäkt för sjuuukt dålig uppdatering senaste tiden, är lite för mycket press från andra håll nu men på fredag blir jag fri!!!! Så, håll ut.

shout ooooowl

Hur söt? Denna vill jag ha! Hojta om ni ser något liknande någonstans, I äm inlööve.

Smögen

Har ju varit lite tyst här i helgen, bilden ovan är mitt varför. I fredags eftermiddag efter att ha stressat hela dagen åkte vi till landet eftersom jag skulle premiärjobba Smögen på lördagen och om jag fick jobba! Igår var jag helt slut och orkade inte lyfta många fingrar och jag har fortfarande en huvudvärk som heter duga. Senare idag så ska jag visa er vad jag köpte med mig hem från jobbet, en viss dr.

RSS 2.0