New year

Slokhatt+nyårsklänning/ Rosa hårspray/ the perfect mistake
I år, eller nästa år, så blir det inga dumma nyårslöften som t.ex. ut och springa 3 ggr/veckan. Vi har alla testat den metoden och vet att den sällan fungerar. Inte ska jag heller äta mindre, möjligen nyttigare. I år skriver jag en lista med saker som jag vill göra under 2012. Dem blir mina mål och får krydda tillvaron lite, vad skulle du skriva på din 2012-lista?
Det nya året firar jag in med dem bästa jag vet, god mat och vit sangria. Gott nytt år!

Zara pant

Julklapp från mamma och pappa som jag inviger idag då det bjuds på kalkon och umgänge hos mormor. Först några timmar plugg...

got ya!

Tack Bf! Älskar min nya dödskalleljuslykta från Kosta Boda. Min pojkvän kunde inte hålla sig (inte jag heller) till julafton. Tack älskling!

Julfin

Julfina naglar och en trött tjej.

idé

zarabilder/
Jag älskar när jag får ideér som jag bara inte kan sluta att tänka på. Dock blir det ett problem när jag inte kan koncentera mig på något annat... Imorse hade jag ett sådant moment. Och det var tröjan från Zara som gav mig det, tack. Avslöjar inte vad jag tänkt mig riktigt ännu men det kommer bli braaa!

New years eve

En liten smygtitt på nyårsklänningen, för en gång skull så längtar jag efter nyår, kommer blir grymt. Men först längtar jag till jul, god mat och gott sällskap!

Love that pic

Foto/ Markus Lidgren /Bror och jag
Denna klänningen gjorde jag och mormor förra sommaren när jag skulle vara brudtärna på min kusins bröllop. Den är härligt gul och i thaisiden, älskar den fortfarande, även fast den är en aning simpel för att vara mig (är ju inte direkt någon klänningsmänniska heller men jag börjar bli bättre... tror jag). Tyvärr har jag inte fått tillfälle att använda den igen men till sommaren ska jag minsann försöka, känns tråkigt när den bara hänger där och ser fin ut.
Nu ska jag gör vad jag borde, plugga. Kaffe...

Löskrage


Sunkiga iphonebilder
Igår slängde jag ihop löskragen ovan, tog ca 30 min. Idag bar jag den tillsammans med min stickade tröja och gråa jeans när jag sushilunchade med fina Linnea.
Tog mig i kragen (he he) i helgen och både påbörjade OCH avslutade min nyårsklänning som blev över förväntan då jag inte haft mormor vid min sida denna gång vilket känns både bra och dåligt, boost för självförtroendet, men tråkigt med tanke på omständigheterna. (Mormor mår bra) Så, är ni nyfikna kanske? Tror jag suger på den karamellen till nyår, då får ni se mig (!) bära plagget. CA!

the perfect mistake

Hittade hit idag och dog lite. Fastnade och kom av mig helt i pluggandet, om någon har något roligt eller intressant att nämna om kavajer, hit me! Ska plugga några timmar till och sen drar vi ut en sväng. Hej!

Living the dream

Foton/ Oraclefox

the countryside

The Berg Companion of Fashion i diset från eftermiddagssolen/ Lönnefågel/ Kloringar och Madame Bovary/ Odd Molly kortlek "up-to-me-ism"/ "Queen of hearts"/ Favoritsolisar H&M
Ibland är det skönt att inte göra någonting särskilt, att bara göra vad man känner för för stunden. Jag kände för att fota lite närbilder och leka med ljuset, så jag gjorde det. Åt massa choklad under tiden och rapade räkfrossa. Det är charmen med landet.

Driving in your car

The speed so fast I felt like I was drunk
You got a fast car,But is it fast enough so we can fly away,
We leave tonight or live and die this way.I remember we were driving in your car.
Modell/ Josefine Bystedt
Tröja, foto och styling/ Malin Hedström
Här har ni den, tröja# 2. Just i denna stund sitter jag i köket på landet iklädd tröjan och jag trivs som fisken i vattnet, om ni tycker den ser hålig ut så kan jag nämna att det är meningen. Dock matchar jag den med klassiska blåjeans och två svarta converse.
Tanken är att jag ska sitta och plugga som en dåre de närmaste timmarna för att sen kunna gå på julmarknaden och mysa runt.
Kom igen nu, vad tycker ni?

Behind the scene

Sådär, då har vi varit ute i vinden, igen. Och regnet. Det svenska vädret börjar sätta käppar i hjulet för oss men vi ger oss inte riktigt, än.
De "riktiga" bilderna kommer upp imorgon. Tills dess får ni kika på dessa "behind the scenes" och videon nedan.

Follow me @ bloglovin

bloglovin
Om ni vill kan ni följa mig via Bloglovin, bara att klicka på knappen. Klick klick klick!

Stallion

Foton/ Oraclefox
Som jag nämnde i föregående inlägg håller jag på och skriver (har precis satt igång) en uppsats om kavajen ovan, Stallion silk blazer från australiensiska märket Milk from a thistle. Tycker att den är riktigt grym, inte bara för att jag är en hästtjej sen långt tillbaka utan ckså för att hela idén är intressant, med ett fotografi på kavajen. Känns lite roligare än om det bara hade varit ett regelbundet hästtryck. Mest av allt gillar jag känslan av frihet som infinner sig i både kavajen och bilderna!

jak&jil went up the hill

Jack and Jill went up the hill, each with a buck and a quarter,
Jill came back with $2.50 what a working girl.

Foto/ Jak&Jil
Gosigare tröja får man leta efter! Har dock stickförbud tills jag prioriterar min uppsats i mode- och klädhistoria. När det är över vill jag sticka en hårig tröjklänning i mohair 10 storlekar för stor. Love it!

Tröja #2

Ni såg den ta form här, nu är den färdig. Som vanligt har jag lärt mig massor och testat nya ideér. Resultatet blev nästan identiskt med bilden i mitt huvud, älskar när det händer.
Har nu färdigställt fyra plagg under loppet av några månader, alla med lyckade resultat. Bättre än vad jag någonsin hade vågat hoppas på och det är även detta som driver mig framåt. Problem är inte längre problem, de är utmaningar.
På fredag byter jag modell igen, tillbaka till Josefine och bilderna kommer upp någon gång under helgen, direkt från sommarhuset i Bovallstrand.

#3, 4, 5, 6, 7, 8 & 9


#2

Älskar denna bilden!

#1


Kan inte hålla mig, vill visa er alla fina bilder. Det här är en av mina favoriter, jag gillar enkelheten, vinden, att halsbandet hamnat på ryggen och att hon bara fortsätter att gå.
Men övriga bilder, vilket är ganska många, får ni fortfarande vänta på tills imorgon. Godnatt!

Plan B / Fancy pants

Att läsa är att resa,
att resa är att läsa.

Modellbyte/ Angelica Elamson
Styling, foto & sömnad/ Malin Hedström
Det här är alltså gårdagens plan B som visade sig vara rätt skön ändå. Angelica fick gång på gång ställa blomkrukan på huvudet och inte en enda gång höll den på att ramla ner! Hårtopparna var rosa, precis som mina var i fredags och på fingret hade hon en 20kronors ring, bra kombo.
Ni har redan fått skymta plan A som jag kommer att publicera imorgon och som alltid är plan A lite vassare, behöver jag säga mer?

Behind the scene

Pyjamasbyxorna är på! Vilken dag det har varit, på gott och ont. Fick äntligen fotat Angelica, vädret svek oss och det blev plan B som var bra men som inte var plan A om ni förstår vad jag menar. Jag bad om allt annat ÄN regn, vad fick jag, regn!
Men mitt i plan B så lyste vädergudarna upp himlen och vi kastade oss in i bilen och åkte till plan A. Efter ett monsunregn på motorvägen och mycket tveksamheter klev vi ur bilen vid vår destination. Solen bröt igenom, havet stormade och vinden ven. Vädergudarna log mot oss!
Bjuder här på några busbilder på fina superkvinnan Angelica som fick bada med byxorna på. Mest tack till dig för att du stod ut och ställde upp!
Imorgon kommer "de riktiga" bilderna upp, hoppas ni kommer tillbaka då. Hej!

Pinkie @ park

Något i mig säger att jag börjar tycka om rosa igen, så länge det görs på rätt sätt, enligt mig. Vad tycker ni om min nya hårfärg?

orientalisk skärgård

I brist på bättre beskrivning var det såhär jag förklarade lördagens fotnings tema för mamma och det träffar ganska bra.
Jag ber till vädergudarna att det åtminstone inte ska regna, vi kan hantera allt förutom än regn. Nu finns dock plan B, lättnad. I plan B är det mindre skärgård och mer orient.
Min modell, Angelica, är jättetaggad, jag likaså. Kan tänka mig att det är svårt att få någon förståelse mellan bilderna och det är halva grejen. Hoppas ni hänger kvar till söndag när bilderna kommer upp!

RSS 2.0